Minusta

Minä olen Jetta, 43-vuotias perheenäiti Lahden Nastolasta. Elokuussa 2021 alkoi kolmas kauteni sosialidemokraattisena kunnan-/kaupunginvaltuutettuna. Ensimmäisen valtuustokauteni aikana Nastolassa tehtiin päätös Nastolan ja Lahden yhdistymisestä ja kauden loppu tehtiin työtä isossa yhdistymisvaltuustossa. Seuraavat vaalit käytiinkin sitten lahtelaisina ja uusin paikkani valtuutettuna, nyt kaupunginvaltuutettuna. Näinä kahtena ensimmäisena kautena toimin myös kunnan-, yhdistymis- ja kaupunginhallituksen jäsenenä sekä maakuntavaltuuettuna.

Kesän 2021 kuntavaaleissa äänestäjäni antoivat jälleen valtakirjan jatkaa työtä kaupunginvaltuutettuna. Demarit valitsivat minut lisäksi puheenjohtajaksi Lahti Aqua hallitukseen sekä koulutuskeskus Salpauksen yhtymähallitukseen nyt kuluvaksi nelivuotiskaudeksi.

Vuoden 2022 alusta aloitan toisen kauteni Lahden Sos.-dem. Kunnallisjärjestön puheenjohtajana ja olen kiitollinen tovereiden luottamuksesta saadessani jatkaa tässä tehtävässä, sosialidemokraattisen paikallispolitiikan ytimessä.